2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Η Μπόκα Τζούνιορς πάει στην Παραγουάη για το Copa Sudamericana και η Betsson προσφέρει Σούπερ Ενίσχυση στις αποδόσεις

Η Μπόκα Τζούνιορς πάει στην Παραγουάη για το Copa Sudamericana και η Betsson προσφέρει Σούπερ Ενίσχυση στις αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/5/2024 17:58
Στο «Estadio General Pablo Rojas» η Σπορτίβο Τρινιντένσε υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (09/05/2024, 03:30) για την 4η αγωνιστική του 4ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa Sudamericana. Πρόκειται για κομβικό ματς καθώς αμφότερες αναζητούν να κάνουν βήμα προς την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει σούπερ επιλογές σε απίθανες αποδόσεις.

Ο άσος της Σπορτίβο Τρινιντένσε δίνεται στο 6,88** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς τοποθετείται στο 1,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς. H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Σπορτίβο Τρινιντένσε – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά παρουσιάζουν σαφές φαβορί. Έπειτα από τρία ματς στον όμιλο, η Σπορτίβο Τρινιντένσε έχει μια νίκη και δύο ήττες με 2-3 γκολ και η Μπόκα Τζούνιορς στέκεται στο 1-1-1 με 3-4 τέρματα. Η μοναδική νίκη της Μπόκα Τζούνιορς επετεύχθη κόντρα στην παραγουανική ομάδα με 1-0 εντός έδρας τον περασμένο μήνα.

Η Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Sudamericana δεν έχει νικήσει εκτός έδρας στη διοργάνωση από το 2014. Έκτοτε έχει παίξει μόλις 3 ματς (0-1-2) και τα δύο από αυτά φέτος (0-1-1). Βέβαια, οι τελευταίες επιτυχίες της σημειώθηκαν επί ομάδων από την Παραγουάη, τη Ντεπορτίβο Καπιατά και τη Σέρο Πορτένιο.

Η Σπορτίβο Τρινιντένσε το τελευταίο διάστημα πατάει καλά στα πόδια της. Πηγαίνει στο ματς μετρώντας τρία σερί παιχνίδια αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Σε κανένα από αυτά δεν έχει δεχθεί γκολ. Ωστόσο, ο αγώνας με την Μπόκα Τζούνιορς έχει τις δικές του προκλήσεις και μια από αυτές είναι και η προσαρμογή στο γήπεδο, το οποίο δεν είναι η φυσική της έδρα αφού αυτή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αγώνες του Copa Sudamericana.

Η Μπόκα Τζούνιορς, πάλι, προέρχεται από δύο επώδυνες ήττες. Η μια με 4-2 από τη Φορταλέζα εκτός έδρας για τη διεθνή διοργάνωση και η άλλη στα πέναλτι από την Εστουδιάντες στον ημιτελικό του League Cup Αργεντινής. Τώρα, με την έναρξη του πρωταθλήματος της χώρας της να πλησιάζει, θέλει να γυρίσει σελίδα, να κάνει βήμα πρόκρισης και να πάρει τα πάνω της ενόψει των επόμενων στόχων που έχει.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σπορτίβο Τρινιντένσε – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιαστούν προσηλωμένες στο πλάνο τους, να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να τους κοστίσουν και να εμφανιστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Σπορτίβο Τρινιντένσε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα που αλλάζουν δραστικά το σχέδιο της, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς που θα δώσει τέσσερα ματς σε 11 ημέρες αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα. Δεν είναι στο μάξιμουμ οι αμυντικοί Ανσελμίνο, Μπλοντέλ κι ο φορ Σεμπάγιος.

Το Copa Sudamericana ανεβάζει και πάλι στροφές με την επιστροφή στη δράση. Σπορτίβο Τρινιντένσε και Μπόκα Τζούνιορς αναζητούν τους τρεις βαθμούς που θα τις φέρουν πιο κοντά στην πρόκριση. Οπότε δεν αποκλείεται να πάρουν παραπάνω ρίσκα σε αυτή την προσπάθειά τους. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 3,25** (από 2,95) και το Over 10,5 κόρνερ προσφέρεται 3,30** (από 3,00). Με Σούπερ Ενίσχυση στο 4,50** (από 3,75) δίνεται στην Betsson η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες