Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» κορυφής για Τσέλσι, «γκέλαρε» η Σάλκε

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» κορυφής για Τσέλσι, «γκέλαρε» η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 23:41
Με γκολ του Μάτιτς στο 34’, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου, καθώς Σάλκε και Μάριμπορ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία!

Στην επιστροφή του Μουρίνιο στην Πορτογαλία, η Τσέλσι πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

Οι «μπλε» ήταν κυρίαρχοι από τα πρώτα λεπτά, έχασαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν γρήγορο προβάδισμα και τελικώς στο 34’ ο Μάτιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ρουί Πατρίσιο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, νικώντας μάλιστα σε τετ-α-τετ τους Ντιέγκο Κόστα και Οσκάρ, όμως η Σπόρτινγκ παρότι έμεινε μέχρι το φινάλε μέσα στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Από την άλλη, η Μάριμπορ μετά το βαθμό που πήρε κόντρα στη Σπόρτινγκ, ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σάλκε!

Οι Σλοβένοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 37’ με Μπαχάρ και παρότι η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ με τον Χούντελαρ, οι «βασιλικοί μπλε» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Τσέλσι 4
2. Μάριμπορ 2
3. Σάλκε 2
4. Σπόρτινγκ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.