Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, «έκλεψε» βαθμό η Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, «έκλεψε» βαθμό η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2014 00:40
Συνεχίζει να απογοητεύει η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι Βάσκοι έχασαν 2-1 από τη ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, την ώρα που η Πόρτο με γκολ του Μαρτίνες (88', 90+4') ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της Σαχτάρ και έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ομίλου.

Δεν λέει να συνέλθει η Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ηττήθηκε με 1-0 από την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία και αγνοεί τη νίκη για 6 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι γηπεδούχοι που είχαν χάσει με 6-0 από την Πόρτο την 1η αγωνιστική, μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19’ με γκολ του Πολιάκοφ, ενώ στο 41’ ο Καρνίτσκι έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Βάσκους, «γράφοντας» το 2-0 με τυχερό τρόπο.

Ο Αντούριθ κατάφερε να μειώσει στο 45’ για τη Μπιλμπάο, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να βρει χώρους για να διασπάσει την άμυνα της ΜΠΑΤΕ, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

«Έκλεψε» βαθμό με Μαρτίνες η Πόρτο


Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, «έκλεψε» βαθμό η Πόρτο
Από την άλλη, με έναν ανέλπιστο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έφυγε από την Ουκρανία η Πόρτο η οποία με δύο γκολ στο φινάλε, ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σαχτάρ (το παιχνίδι έγινε στο Λβιβ) και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

Οι Πορτογάλοι είχαν ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι με τον Μπραχιμί στο 35' για να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο η Σαχτάρ ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Τεϊσέιρα στο 52’.

Η Πόρτο πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον εξαιρετικό Κούτσερ και στο 85’ ο Λουίς Αντριάνο «έγραψε» το 2-0. Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και οι «δράκοι» σόκαραν την ομάδα του Λουτσέσκου με τον Μαρτίνες, ο οποίος μείωσε στο 88’ με πέναλτι, ενώ ο ίδιος στο 90+4’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Η βαθμολογία:

1. Πόρτο 4
2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 2
4. Μπιλμπάο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.