Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πούνε και επίσημα ο Κατσουράνης

Στην Πούνε και επίσημα ο Κατσουράνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2014 16:49
Την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε και επίσημα η Πούνε από την Ινδία, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να γίνεται ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Τζόρβα που θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο πρωτάθλημα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είπε «ναι» στην πρόταση της Πούνε και το επόμενο διάστημα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας.

Στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, δεν γίνεται αναφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου αλλά και στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος θα έχει συμπαίκτες τους Τρεζεγκέ, Μούτου και Τσιρίλο!

Μάλιστα ο Κατσουράνης είναι ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Ινδία μετά τον Τζόρβα, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκει ο πρώην επιθετικός του Άρη, Κόκε αλλά και ο Ζοάν Καπντεβίλα.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο Κατσουράνης έγινε ο πρώτος παίκτης του νεοσύστατου πρωταθλήματος που το καλοκαίρι έδωσε το παρών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.