Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο νόμος του «Καραϊσκάκη»!

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο νόμος του «Καραϊσκάκη»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2014 23:42
Μετά την Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Γιουβέντους μέσα στο «Καραϊσκάκη», με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Κασάμι στο 36ο λεπτό. Μεγάλες επεμβάσεις του… προφήτη Ρομπέρτο που κράτησε το μηδέν και δικαιώθηκε για τις δηλώσεις του ότι οι Πειραιώτες θα έπαιρναν τη νίκη με γκολ του Ελβετού!

Ακόμα μία θρυλική βραδιά για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την Ατλέτικο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τεράστια νίκη με 1-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους και έφτασαν τους 6 βαθμούς στον όμιλο.

Με δηλώσεις του πριν το παιχνίδι ο Ρομπέρτο είχε προβλέψει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη με 1-0 με τέρμα του Κασάμι και ο Ελβετός με γκολ στο 36ο λεπτό εκπλήρωσε την… προφητεία του Ισπανού γκολκίπερ ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας το μηδέν με σπουδαίες επεμβάσεις.

Στους 6 βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι ισοβαθμούν με την Ατλέτικο (διέλυσε με 5-0 τη Μάλμε) στην κορυφή του ομίλου και μπορούν να ονειρεύονται την πρόκριση στην επόμενη φάση

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Ο νόμος του «Καραϊσκάκη»!
Ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό, με τον Μπουφόν να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Τσόρι. Η Γιουβέντους απάντησε στις ευκαιρίες στο 12’, με τον Ελαμπντελαουί να σώζει στη γραμμή το πλασέ του Τέβες.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 27’ με γυριστό σουτ του Τσόρι και εννέα λεπτά ήταν ο «μαέστρος» στο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός με προσωπική ενέργεια τράβηξε τρεις παίκτες πάνω του και την κατάλληλη στιγμή μοίρασε στον Μήτρογλου, ο οποίος έδωσε στον Κασάμι και ο Ελβετός με ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-0 στο 36’, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Κασάμι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό στο 60’, όταν από κοντά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπουφόν και στη συνέχεια ανέλαβε ο… Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε τουλάχιστον 5 μεγάλες επεμβάσεις, σταματώντας με κάθε τρόπο τους παίκτες της Γιουβέντους (μία απόκρουση του κατέληξε στο δοκάρι από σουτ του Μοράτα), με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει τη μεγάλη νίκη και να μπει ξανά δυνατά στο κόλπο πρόκρισης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ατλέτικο 6
2. Ολυμπιακός 6
3. Γιουβέντους 3
4. Μάλμε 3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.