Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη με Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν, μοιρασιά στο Πριγκιπάτο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη με Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν, μοιρασιά στο Πριγκιπάτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 01:12
Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να σκοράρει, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-0 την Ζενίτ και πέρασε στην κορυφή του ομίλου μετά και την ισοπαλία (0-0) της Μονακό με τη Μπενφίκα.

Τους 6 βαθμούς έφτασε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Ζενίτ και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του ομίλου.

Ανώτεροι οι Γερμανοί οι οποίοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λοντίγκιν να κρατάει το μηδέν και τελικώς στο 58’ ο Ντονάτι άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες».

Δύο λεπτά μετά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο παιχνίδι και ο ίδιος με κεφαλιά στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, καθώς η Ζενίτ δεν κατάφερε στη συνέχεια να μειώσει και να επιστρέψει στο παιχνίδι παρά την αποβολή του Βέντελ.

Άντεξε τη πίεση η Μονακό

Στο άλλο παιχνίδι, Μονακό και Μπενφίκα ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Πριγκιπάτο, με τους Πορτογάλους να μένουν στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Η Μονακό είχε μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Οκάμπος να αστοχεί σε κενή εστία και στη συνέχεια η Μπενφίκα είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σούμπασιτς ο οποίος με μεγάλες αποκρούσεις κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα οι «αετοί» έμειναν με δέκα παίκτες στο 76’ λόγω αποβολής του Λόπες ενώ ο Σάμαρης μπήκε στο 88’ στη θέση του Πέρες.

Η βαθμολογία:


1. Λεβερκούζεν 6
2. Μονακό 5
3. Ζενίτ 4
4. Μπενφίκα 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.