Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 3χ3 για ΑΕΚ με… υπογραφή Μάνταλου (video)

Football League: 3χ3 για ΑΕΚ με… υπογραφή Μάνταλου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2014 19:52
Με πρωταγωνιστή τον Μάνταλο ο οποίος πέτυχε γκολ (76’) και ασίστ στο τέρμα του Κολοβέτσιου (86'), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τα Χανιά στα Περιβόλια και έκανε το 3x3 στη Football League. Πρώτη νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 3-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τα Χανιά στα Περιβόλια και πήρε την 3η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Football League.

Ο Έλληνας άσος έδωσε ξανά τη λύση για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ανοίγοντας το σκορ στο 76’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 86’ έδωσε την ασίστ για το γκολ του Κολοβέτσιου, ο οποίος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-0.

Η «Ένωση» τα βρήκε σκούρα κόντρα στα Χανιά, καθώς είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες προς την εστία των γηπεδούχων που είχαν κλείσει καλά τους χώρους.

Πιο ανοιχτό το παιχνίδι στην επανάληψη, με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 51’ όταν ο Παπατζίκος τράβηξε την φανέλα του Κολοβέτσιου μέσα στην περιοχή, ενώ στο 66’ τα Χανιά έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με τον Ανέστη να νικάει από κοντά τον Καραλή.

Ο Μάνταλος απείλησε στο 70΄με σουτ που μπλόκαρε ο Ρίζος όμως στο 76’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έλληνα άσου που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Τα Χανιά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 86’ ο Κολοβέτσιος μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που διατηρεί την «Ένωση» στην κορυφή του Ν. ομίλου με 9 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε με 3-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.