Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζεσούς: «Στη λίστα της FIFA υπάρχουν προπονητές που πέτυχαν λιγότερα από εμένα…»

Ζεσούς: «Στη λίστα της FIFA υπάρχουν προπονητές που πέτυχαν λιγότερα από εμένα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 00:21
Το παράπονο του γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της FIFA για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς εξέφρασε ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς.

Η FIFA ανακοίνωσε την Τετάρτη τη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που διεκδικούν το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, με τον Ζόρζε Ζεσούς να μην βρίσκεται στους «εκλεκτούς» παρότι την περασμένη σεζόν οδήγησε τη Μπενφίκα στο εγχώριο «τρεμπλ» (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) και στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Αυτό φαίνεται πως άφησε παραπονεμένο τον τεχνικό των «αετών», με τον ίδιο να δηλώνει:

«Κάποιοι (προπονητές της λίστας) δεν βρέθηκαν σε ευρωπαϊκό τελικό και κάποιοι άλλοι δεν στέφθηκαν καν πρωταθλητές. Δεν ξέρω τι κριτήρια χρησιμοποιήθηκαν για τη διαλογή. Παρατήρησα πως υπάρχουν κάποιοι που πέτυχαν λιγότερα από όσα εγώ την περασμένη σεζόν. Αν με ρωτήσεις εάν θα ήθελα να βρίσκομαι στη λίστα, θα σου έλεγα ναι. Θα ήταν μια αναγνώριση της δουλειάς μου».

Οι υποψήφιοι προπονητές της FIFA για τον κορυφαίο της χρονιάς:

Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ), Αντόνιο Κόντε (Γιουβέντους), Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπάγερν), Γιούργκεν Κλίνσμαν (Εθνική ΗΠΑ), Γιοάχιμ Λεβ (Εθνική Γερμανίας), Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Μανουέλ Πελεγκρίνι (Μαν. Σίτι), Αλεχάντρο Σαμπέγια (Εθνική Αργεντινής), Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο), Λουίς Φαν Χαάλ (Εθνική Ολλανδίας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.