Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρες: «Έφυγα από την Τσέλσι για να νιώσω σημαντικός»

Τόρες: «Έφυγα από την Τσέλσι για να νιώσω σημαντικός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 00:53
Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Τσέλσι μίλησε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος δήλωσε πως ήθελε να φύγει από τους «μπλε» για λογαριασμό της Μίλαν προκειμένου να νιώσει σημαντικός. «Δεν υπήρχε ποτέ η επιλογή να επιστρέψω στην Ατλέτικο» δήλωσε ο Ισπανός φορ.

Μετά από τρεισήμισι χρόνια στην Τσέλσι όπου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο Φερνάντο Τόρες παραχωρήθηκε δανεικός στη Μίλαν για δύο χρόνια (όταν και λήγει το συμβόλαιο του στους «μπλε»), αποτελώντας ουσιαστικά παρελθόν από τους Λονδρέζους.

Ο Ισπανός άσος σε συνέντευξη του ρωτήθηκε για τους λόγους της αποχώρησης του από την Τσέλσι, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν δική του επιλογή καθώς ήθελε να πάει σε ομάδα όπου θα ένιωθε σημαντικός:

«Ο Μουρίνιο ήταν πάντα καλός μαζί μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και ακόμα συνεχίζουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία. Η απόφαση να φύγω ήταν προσωπική επειδή ήθελα να νιώσω πιο σημαντικός», δήλωσε ο Τόρες ο οποίος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ατλέτικο:

«Δεν υπήρχε ποτέ η επιλογή να επιστρέψω. Όλα ήταν δημιουργία των Μέσων και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Το έχω πει αρκετές φορές. Δεν θα πάω στην Ατλέτικο για να αποσυρθώ. Εάν ποτέ πάω, θα έχω κίνητρο για ανταγωνισμό, καθώς η ομάδα τους σήμερα διαφέρει πολύ από όταν ήμουν εγώ εκεί. Τους παρακολουθώ κάθε εβδομάδα, όμως δεν υπήρχε ποτέ ρεαλιστική προοπτική να πάω εκεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.