Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Ποιος Ολυμπιακός; Η Έμπολι»

Αλέγκρι: «Ποιος Ολυμπιακός; Η Έμπολι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 15:31
Ως το παιχνίδι που κρίνει το μέλλον της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως αυτή τη στιγμή στην ομάδα σκέφτονται μόνο τον αγώνα με την Έμπολι.

Την προσοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Έμπολι και όχι σε αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό εστιάζει την προσοχή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Έμπολι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα αποτελέσει μια σημαντική προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης.

Μετά από αυτό το παιχνίδι θα αρχίζω να σκέφτομαι τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Τρίτης κρίνει το μέλλον μας στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι άσκοπο να σκεφτόμαστε γι’ αυτό αυτή τη στιγμή
».

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες: «Είναι πιθανό ο Τέβες να μην ξεκινήσει βασικός. Έχω λύσεις όπως οι Τζιοβίνκο, Κόμαν, Γιορέντε. Ο Μοράτα είναι καλά και έχει πιθανότητες να παίξει».

Για την κριτική που δέχεται μετά τα άσχημα αποτελέσματα της Γιουβέντους: «Είναι φυσικό να δέχεσαι κριτική εάν η Γιουβέντους έρχεται ισοπαλία με τη Σασουόλο και χάνει από τη Τζένοα. Είναι μόνο λόγια. Σέβομαι τους αρθρογράφους και τις απόψεις τους όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να συμφωνήσω.

Σίγουρα είναι ένα κίνητρο για μένα και τους παίκτες για να τα πάμε καλύτερα. Είμαστε ακόμα μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης καθώς αυτή τη στιγμή διάφοροι παίκτες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για λόγους που ξέρουμε όλοι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.