Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Μπορεί να φύγω από την Λίβερπουλ»

Τζέραρντ: «Μπορεί να φύγω από την Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 16:01
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Στίβεν Τζέραρντ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν εφόσον οι «κόκκινοι» δεν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, όπως τόνισε ο Άγγλος μέσος. Τι δήλωσε για τον Μπαλοτέλι και για τη φετινή σεζόν της ομάδας του.

Σε μεγάλη του συνέντευξη στην Telegraph, ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν, εφόσον οι «κόκκινοι» δεν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι, ρίχνοντας έτσι το… μπαλάκι στη διοίκηση:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα δεν πρόκειται να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα πρέπει να περιμένουμε αν θα συνεχίσω στην Λίβερπουλ ή κάπου αλλού. Αυτή είναι απόφαση της Λίβερπουλ. Αν δεν μου κάνουν πρόταση τότε θα δούμε τι θα γίνει…», δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους που η Λίβερπουλ πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία τη φετινή σεζόν:

Τζέραρντ: «Μπορεί να φύγω από την Λίβερπουλ»
«Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά υπάρχουν λόγοι για το κακό μας ξεκίνημα. Χάσαμε έναν παίκτη-κλειδί όπως ο Σουάρες, είχαμε έναν ακόμη τραυματία (Στάριτζ) και προερχόμαστε από μια μεγάλη απογοήτευση πέρσι. Παράλληλα οι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί, με την Τσέλσι και τη Σίτι να γίνονται κάθε χρόνο πιο δυνατές χάρη στα χρήματα που δίνουν. Δεν είμαστε σαν αυτές τις ομάδες, όπου ο προπονητής εντοπίζει κάποιες ελλείψεις και παίρνει 1-2 παίκτες».

Για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του: «Όταν έφυγε ο Σουάρες ήξερα πως θα ήταν έτσι. Όταν πλησιάζεις τόσο κοντά στον τίτλο, είναι σημαντικό να κρατάς τους κορυφαίους παίκτες σου. Δεν έχει σημασία ποιοι έρχονται μόνο, αλλά και ποιους κρατάς. Πρέπει να κρατήσεις έναν κορμό και να τον ενισχύσεις. Όταν του αφαιρείς μεγάλα κομμάτια και προσθέτεις 5-6 νέα, δεν θα έρθουν αμέσως τα αποτελέσματα…

Φυσικά και θα ήθελα να έρθουν σε μας ο Φάμπρεγκας ή ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά πρέπει να κατανοήσω πώς θέλουν να ενεργήσουν οι ιδιοκτήτες και να αποδεχτώ πως είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, όχι της Τσέλσι ή της Σίτι. Η διοίκηση έχει πει πως θέλει να φέρει στην ομάδα νέα ταλέντα, αλλά αυτό δεν φέρνει αμέσως αποτελέσματα. Εάν είχαμε τον Σουάρες, πιθανότατα θα είχαμε κερδίσει κάποια από τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν είχαμε διαθέσιμο τον Στάριτζ
».

Για την παρουσία του Μπαλοτέλι: «Είναι νωρίς για τέτοιες κραυγές. Μπορεί να βάλει 10 γκολ σε 10 ματς τώρα. Τι θα λένε μετά; Να τον πουλήσουμε τον Ιανουάριο; Καταλαβαίνω την κριτική και όταν παίζεις στη Λίβερπουλ και συγκρίνεσαι με τον Σουάρες και τον Στάριτζ θα δεχτείς και αμφισβήτηση.

Όμως ο Μάριο έχει τις δυνατότητες για να αντιστρέψει το κλίμα. Τότε θα είναι ενδιαφέρον να δω τι θα λένε. Θέλει χρόνο για να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται εδώ. Δεν θα τον κρίνω μετά από δέκα παιχνίδια. Πρέπει να τον βοηθήσω
» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.