Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίωξη σε Αλαφούζο για τα tweet περί Σπάθα

Δίωξη σε Αλαφούζο για τα tweet περί Σπάθα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 17:43
Πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Αλαφούζο για το σχόλιο και την φωτογραφία κατά του Ηλία Σπάθα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς. «Επιλεκτική ευαισθησία ο Καρράς», λένε στην ΠΑΕ.

Τα σχόλια του Γιάννη Αλαφούζου στο λογαριασμό του στο twitter που συνόδευαν τη φωτογραφία του διαιτητή της ΕΠΣ Πειραιά, Ηλία Σπάθα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον αθλητικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο του «τριφυλλιού».

Ο Σπάθας ήταν ο 4ος διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αυτός ουσιαστικά που επέβαλε την αποβολή του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο των «πράσινων».

Μάλιστα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μέσω μηνύματος στο twitter χαρακτήρισε διαπλεκόμενο τον Σπάθα ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία όπου ο ρέφερι διακρίνεται πίσω από τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».

Μάλιστα η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω κύκλων εξέφρασε την άποψη της για την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα:

«Η επιλεκτική ευαισθησία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι γνωστή και σταθερή. Ακούσαμε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού για ‘επίορκους δικαστές’ ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες και ζητήθηκε η παρέμβασή του για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Τα tweet του Αλαφούζου:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.