Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρες: «Να γίνω πρώτος σκόρερ στην Ιταλία»

Τόρες: «Να γίνω πρώτος σκόρερ στην Ιταλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2014 15:19
Να γίνει πρώτος σκόρερ στη φετινή Σέριε Α επιθυμεί ο Φερνάντο Τόρες, όπως δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός ενόψει του ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα με τη φανέλα της Μίλαν, μετρώντας μόλις 1 γκολ σε 9 συμμετοχές, ωστόσο ο Φερνάντο Τόρες δήλωσε πως ο στόχος του παραμένει να γίνει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος:

«Στόχος μου είναι να γίνω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Η Μίλαν με έφερε εδώ για να σκοράρω και να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η δουλειά μου. Εάν δεν το κάνω, κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Βέβαια, να πω ότι το σκοράρισμα δεν είναι εμμονή μου, καθώς εάν δω συμπαίκτη σε καλύτερη θέση, θα του δώσω τη μπάλα» δήλωσε ο Τόρες.

Ο ίδιος μίλησε για τον στόχο της ομάδας να επιστρέψει στην Ευρώπη: «Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση, όμως ξέρω από την εμπειρία μου πως δεν πρέπει να βιάζεσαι σε τέτοια θέματα. Η επιστροφή στην Ευρώπη, είναι ο κύριος μας στόχος, όμως δεν πρέπει να αγχωνόμαστε γι’ αυτό. Το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους. Η μεγάλη Μίλαν θα επιστρέψει διότι οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες. Και μεγάλες ομάδες είναι αυτές που έχουν μεγάλη ιστορία»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.