Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Πνίγηκε» στα Πηγάδια

Σούπερ Λιγκ: «Πνίγηκε» στα Πηγάδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 22:51
Την ευκαιρία να μειώσει στο -2 τη διαφορά του από την κορυφή μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα πέταξε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τους γηπεδούχους να είχαν και δύο δοκάρια! Γούτας (3’), Βασιλακάκης (16’), Σολτάνι (52’) και Καπετάνος (63’) τα γκολ, μείωσαν με Καρέλη (17’, 65’) οι «πράσινοι».

Απογοητευτικός ήταν απέναντι στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχοντας εκτός αποστολής τον Μπεργκ λόγω ίωσης, ηττήθηκε με 4-2 στα Πηγάδια και έμεινε στο -5 από την κορυφή.

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Γούτα, ενώ στο 16’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Βασιλακάκη, έπειτα από φάση διαρκείας όπου ο Στιλ χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές πριν νικηθεί από τον άσο της Ξάνθης.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τον Καρέλη να μειώσει στο 17’ σε 2-1 και στο 45+3’ οι «πράσινοι» «άγγιξαν» την ανατροπή, με το σουτ του Ζέκα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την πλευρά της η Ξάνθη είχε μεγάλη ευκαιρία στο 41’ με πλασέ του Σολτάνι που πέρασε άουτ, ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 52’ σκοράροντας με τακουνάκι (!) έπειτα από κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να μειώσει στο 59’, με τον Κυριακίδη να σώζει τη μπάλα στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Πέτριτς και στο 63’ η Ξάνθη «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Καπετάνιο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να «γράφει» το 4-1!

Η ομάδα του Αναστασίου κατάφερε να μειώσει δύο λεπτά μετά ξανά με τον Καρέλη και στο 68’ έφτασε κοντά σε ένα ακόμα γκολ, με τον Κυριακίδη όμως να αποκρούει το σουτ του Πέτριτς.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία σε αντίθεση με τη Ξάνθη, η οποία είχε δύο δοκάρια σε σουτ των Καπετάνου (80') και Σολτάνι (86') για να διευρύνει το προβάδισμα της.

Το 4-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Ξάνθη να ανεβαίνει στην 5η θέση με 24 βαθμούς και τον Παναθηναϊκό να μένει στην 3η με 26.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.