Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκες για Παναχαϊκή,Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ (videos)

Football League: Νίκες για Παναχαϊκή,Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 23:43
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για Παναχαϊκή, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Άλιμο και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Νίκες για Ολυμπιακό Βόλου (2-1 τον Αιγινιακό) και Λάρισα (1-0 τον Φωκικό).

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στη Football League η Παναχαϊκή, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Άλιμο στην Καισαριανή και μείωσε στον ένα βαθμό την διαφορά της από την πρωτοπόρο ΆΕΚ.

Το γκολ της νίκης για την Παναχαϊκή πέτυχε ο Μαρουκάκης με ωραίο σουτ στο 56’, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, η οποία μετράει 7 νίκες σε 8 παιχνίδια (έχει χάσει μόνο από την ΑΕΚ).

Νίκες για Ολυμπιακό Βόλου και Λάρισα


Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο και ανέβηκε στην 5η θέση του Β. ομίλου με 13 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ήταν ο Διαμαντόπουλος ο οποίος «καθάρισε» τη νίκη σε δώδεκα λεπτά με δύο προσωπικά γκολ (52’, 64’). Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς στο 66’ με γκολ του Κουτσοσπύρου, μένοντας χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές.

Από την άλλη, η Λάρισα νίκησε με 1-0 τον Φωκικό και έπιασε τη Ζάκυνθο στην 3η θέση με 16 βαθμούς.

Το γκολ της νίκης για τους «βυσσινί» πέτυχε στο 30’ ο Δεληζήσης, ενώ στο 55’ Τζούνιορ και Μπλέντι έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι του Φωκικού, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0!

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.