Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Αμπιντάλ αλλά χωρίς Αφελάι στη Μυτιλήνη

Με Αμπιντάλ αλλά χωρίς Αφελάι στη Μυτιλήνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2014 20:24
Με τον Ερικ Αμπιντάλ αλλά χωρίς τον Ιμπραϊμ Αφελάι ταξίδεψε στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με την Καλλονή η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία γνώρισε την αποθέωση από περίπου 800 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού.

Μπορεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ερικ Αμπιντάλ να ανακοίνωσε την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο ο ίδιος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καλλονή μετά και τον τραυματισμό του Αυλωνίτη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Αφελάι με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την κίνηση του παίκτη να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Ντουρμάζ που ακόμα δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό, ο Φουστέρ, ο οποίος είχε χάσει το ματς με τον Πανιώνιο λόγω ίωσης, ο Σαλίνο αλλά και οι τραυματίες Μιλιβόγιεβιτς, Μποτία.

Μάλιστα οι πολλές απουσίες στην άμυνα ανάγκασαν τον Μίτσελ να καλέσει στην αποστολή τον αμυντικό από την δεύτερη ομάδα, Πραξιτέλη Βούρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.