Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για τα Χανιά!

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για τα Χανιά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2015 20:11
Ιστορική πρόκριση για τα Χανιά, καθώς οι Κρητικοί κέρδισαν με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και πήραν μέσω των πέναλτι (5-3) το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου!

Τα Χανιά έγιναν η τρίτη ομάδα της Football League που περνά στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Σμύρνης! Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου νίκησε με 5-3 στα πέναλτι τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-2 κ.δ.) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε φύγει με προβάδισμα πρόκρισης (2-1) από τα Περιβόλια και όλα έδειχναν ότι η πρόκριση είχε κριθεί όταν ο Σαπαλίδης έδωσε στο 39’ το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ωστόσο στο 43’ ο ΠΑΣ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κρητικού, κάτι που στοίχησε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52’ με κεφαλιά του Κρητικού, ενώ στο 84’ ο Γκότοβος ολοκλήρωσε την ανατροπή, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, τα Χανιά είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ των Εσονό (94’) και Καραγιάννη (98’), ωστόσο οι καλύτερες ευκαιρίες άνηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 113’ ο Ίλιτς σημάδεψε το δοκάρι του Σικαλιά, ενώ στο 120’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απόκρουσε σωτήρια το τακουνάκι του Τζημόπουλου.

Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με τον Μανιά να αποδεικνύεται μοιραίος για τον ΠΑΣ, καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και τα Χανιά πήραν την ιστορική πρόκριση με σκορ 5-3.

Τα πέναλτι: Κρητικός 0-1, Μανιάς δοκάρι, Γκότοβος 0-2, Ντάσιος 1-2, Γκονζάλες 1-3, Ναδάλες 2-3, Κοντέων 2-4, Τζημόπουλος 3-4, Πάγκαλος 3-5

Πρόκριση για Πανιώνιο


Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για τα Χανιά!
Πρόκριση και για τον Πανιώνιο, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα της Βέροιας και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8».

Κακό παιχνίδι στη Βέροια, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν σημαντικά τους «κυανέρυθρους» που είχαν ως πρώτο στόχο να διαφυλάξουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ουζουνίδη «σφράγισε» την πρόκριση με πλασέ του Μασούρα στο 80’, με τη Βέροια απλώς να ισοφαρίζει με τον Καλτσά στο 85’ για το τελικό 1-1.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.