Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε τη Μπάγερν! (video)

Μπουντεσλίγκα: Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε τη Μπάγερν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 23:32
Τρομερή εμφάνιση από την Βόλφσμπουργκ, η οποία διέλυσε με 4-1 την Μπάγερν στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα» και μείωσε στο -8 τη μεταξύ τους διαφορά. Δύο γκολ Ντοστ (4’, 45+2’) και Ντε Μπρούιν (53’, 73’), μείωσε στο 55’ ο Μπερνάτ.

Η Μπάγερν είχε δεχτεί μόλις 4 γκολ στο πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η Βόλφσμπουργκ την υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 4-1 στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα».

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Ντοστ. Ο Ολλανδός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό μετά από αντεπίθεση και πάσα του Ντε Μπρούιν, ενώ ο ίδιος με τρομερό φαλτσαριστό σουτ στο 45+2’, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «λύκους».

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 53’ ο Ντε Μπρούιν «έγραψε» το 3-0. Η Μπάγερν απάντησε άμεσα, με τον Μπερνάτ να μειώνει σε 3-1 στο 55’ μετά από λάθος του Νάλντο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Βαυαρούς.

Μπουντεσλίγκα: Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε τη Μπάγερν! (video)
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Άρνολντ (57’, 66’) ώσπου στο 73’ ο Γερμανός άσος βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ντε Μπρούιν και αυτός νίκησε με ωραίο σουτ τον Νόιερ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ!

Από την πλευρά της, η Μπάγερν είχε καλή ευκαιρία στο 71’ με εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερν, που απόκρουσε ο Μπενάλιο, για να μειώσει σε 3-2, ενώ στο 82’ ο Ελβετός γκολκίπερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ολλανδό άσο.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 85’, με τον Πιζάρο να αστοχεί από το ύψους της μικρής περιοχής, με αποτέλεσμα το 4-1 να μείνει μέχρι το φινάλε και την Βόλφσμπουργκ να μειώνει στο -8 από την κορυφή.

Πριν τη σέντρα οι οπαδοί των γηπεδούχων τίμησαν με πανό και συνθήματα τη μνήμη του αδικοχαμένου Ζούνιορ Μαλαντά, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.