Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ισόπαλο το ντέρμπι, διατήρησε το +9 η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Ισόπαλο το ντέρμπι, διατήρησε το +9 η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2015 00:03
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», με τη «Γηραιά Κυρία» να διατηρεί το +9 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Τέβες (64’) και Κειτά (78’) τα γκολ, αποβλήθηκε άδικα ο Τοροσίδης στο 62’.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, σκορ που ευνοεί την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία διατήρησε το +9 και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Η Ρόμα είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Γκαρσία δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Γιουβέντους και να ανησυχήσει τον Μπουφόν.

Αντίθετα, η «Γηραιά Κυρία» ήταν ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις και απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Στο 22’ μετά από γύρισμα του Περέιρα, ο Μανωλάς λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, ενώ στο 42’ το σουτ του Τέβες βρήκε στον Έλληνα αμυντικό, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 50’ ο Τέβες απείλησε ξανά μετά από αντεπίθεση, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 62’ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Βιδάλ «βούτηξε» έξω από την περιοχή, ξεγελώντας τον διαιτητή ο οποίος έδωσε φάουλ και δεύτερη κίτρινη στον Τοροσίδη!

Ο Τέβες ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0 για τη Γιουβέντους. Ο Ρούντι Γκαρσία αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τους Φλορέντσι, Ναϊνγκολάν και Ιτούρμπε, αλλαγές που έδωσαν πνοή στη Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» απείλησαν στο 72’ με κεφαλιά του Μανωλά που έδιωξε ο Μπουφόν και στο 78’ ο Κειτά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (με τη βοήθεια του Μαρκίζιο), έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φλορέντσι.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρόμα πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της νίκης, ωστόσο η Γιουβέντους αμύνθηκε σωστά και κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα να διατηρήσει τη διαφορά 9 βαθμών στην κορυφή.

Το γκολ του Τέβες:




Το γκολ του Κειτά:




Η αποβολή του Τοροσίδη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.