Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για το... σεντόνι η Σαουθάμπτον, πήρε το ντέρμπι στο 90+4’ η Άστον Βίλα (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για το... σεντόνι η Σαουθάμπτον, πήρε το ντέρμπι στο 90+4’ η Άστον Βίλα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 00:50
Με γκολ του Μανέ στο 83’ η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την τετράδα, μειώνοντας προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήρε το ντέρμπι στο 90+4’ η Άστον Βίλα, πάλι γκολ ο Εντόι.

Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές η Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» κέρδισαν δύσκολα με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σεντ Μέρις» και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Κούμαν πέτυχε στο 83’ ο Μανέ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σπερόνι σε σουτ του Γουόρντ-Πρόουζ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «Άγιους».

Το πάλεψε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία ζήτησε πέναλτι στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Γκέιλ ενώ στο 55’ είχε δοκάρι με τον Ζαχά για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Πήρε το ντέρμπι στο 90+4’ η Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για το... σεντόνι η Σαουθάμπτον, πήρε το ντέρμπι στο 90+4’ η Άστον Βίλα (video)
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεντέκε στο 90+4’, η Άστον Βίλα κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ στο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ και απομακρύνθηκε έστω και προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «χωριάτες» μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 22΄με τον Αγκμπολαχόρ ενώ είχαν δοκάρι με τον Ντελφ στο φινάλε του πρώτου μέρους για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Η Γουέστ Μπρομ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 66’ με το 12ο γκολ του 21χρονου Μπεραχίνο τη φετινή σεζόν. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Πούλις να φύγει με βαθμό από το «Βίλα Παρκ», καθώς στις καθυστερήσεις ο Λόουτον κέρδισε πέναλτι και ο Μπεντέκε το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Τιμ Σέργουντ στον πάγκο της Άστον Βίλα (πρώτη της νίκη για το 2015), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Χαλ με την Σάντερλαντ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Νταμέ Εντόι έδωσε το προβάδισμα στους «τίγρεις» στο 15ο λεπτό (3ο του φετινό γκολ στην Πρέμιερ), ωστόσο ο Ρόντγουελ ισοφάρισε στο 77’ για τις «μαυρόγατες».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τεχνικοί, Στιβ Μπρους και Γκουστάβο Πογιέτ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η συμβολή του επόπτη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τα γκολ:








Το επεισόδιο Μπρους-Πογιέτ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.