Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, έμεινε «ζωντανή» η Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, έμεινε «ζωντανή» η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 23:50
Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ωστόσο με γκολ του Αζάρ πήρε τη νίκη με 1-0 και διατήρησε το +5 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι, που κέρδισε με 2-0 την Λέστερ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Τσέλσι ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Γούεστ Χαμ, ωστόσο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (1-0) από το «Άπτον Παρκ» και να διατηρήσει το +5 από την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Οι «μπλε» απείλησαν πρώτοι με προβολή του Ντιέγκο Κόστα στο 7ο λεπτό και στο 22’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Αζάρ. Ο Βέλγος κινήθηκε σαν σέντερ φορ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ραμίρες.

Η Γουέστ Χαμ δεν πτοήθηκε και θα μπορούσε να απαντήσει πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Σακό (37’) που απόκρουσε ο Κουρτουά, ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους Σακό (50’) και Νόλαν (53’) δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βέλγου πορτιέρο.

Η Τσέλσι απάντησε στις ευκαιρίες με τον Ραμίρες, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Αντριάν στο 56’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ισπανός πορτιέρο έδιωξε με το πόδι την κεφαλιά του Βραζιλιάνου μέσου.

Το παιχνίδι κυλούσε, με την Γουέστ Χαμ να πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν στη γραμμή το σουτ του Γουίλιαν.

Έμεινε «ζωντανή» η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, έμεινε «ζωντανή» η Σίτι (video)
Στο -5 από την κορυφή διατηρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Λέστερ στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στη μαχητική Λέστερ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Καμπιάσο έσωσε στη γραμμή τη κεφαλιά του Μπονί, όμως στη συνέχεια οι «αλεπούδες» ισορρόπησαν και στο 23’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σλουπ από τον Μπονί.

Δύο λεπτά μετά ο Κράμαριτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαρτ και τελικώς η Σίτι κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ του Σίλβα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σβάρτσερ.

Πολύ καλός ρυθμός στην επανάληψη, με την Λέστερ να είχε μεγάλες ευκαιρίες με Κράμαριτς (52’) και Νιούτζεντ (68’) για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στον αντίποδα η Σίτι θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη, έχοντας καλή στιγμή με τον Μπονί στο 48’, ενώ στο 70’ ο Σβάρτσερ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τουρέ.

Η Λέστερ δεν τα παράτησε και στο 77’ «άγγιξε» το 1-1, με τον Μαχρέζ να σημαδεύει το δοκάρι του Χαρτ. Τελικώς στο 88’ η Σίτι «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς, με τον Μίλνερ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 μετά από γύρισμα του Νάβας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.