Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Πλατανιά

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2015 15:27
Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά αποτελεί ο Γιάννης Χριστόπουλος και πλέον αναζητείται ο διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Πλατανιά ο Γιάννης Χριστόπουλος. Έπειτα από Δ.Σ που διήρκησε αρκετές ώρες, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία του συλλόγου με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτηση του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό.

Ο 43χρονος τεχνικός έμεινε στον πάγκο του Πλατανιά σε συνολικά 29 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χριστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε., Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η παραίτηση του κ. Χριστόπουλου έγινε αποδεκτή, χθες το βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.