Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Με Ζλάταν η Σουηδία, οριστική διακοπή στο Μαυροβούνιο-Ρωσία (video)

Προκριματικά Euro: Με Ζλάταν η Σουηδία, οριστική διακοπή στο Μαυροβούνιο-Ρωσία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 01:09
Με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Σουηδία έφυγε με τη νίκη (2-0) από τη Μολδαβία και διατήρησε το -4 από την πρωτοπόρο Αυστρία, που κέρδισε με 5-0 στο Λίχτενστάιν. Οριστική διακοπή στο Μαυροβούνιο-Ρωσία.

Στην 2η θέση με -4 από την κορυφή διατηρήθηκε η Σουηδία, η οποία κέρδισε με 2-0 στη Μολδαβία χάρη σε δύο γκολ του Ιμπραίμοβιτς.

Ο άσος Παρι άνοιξε τα σκορ στο 46’ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς ο γκολκίπερ της Μολδαβίας έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σουηδό φορ και αυτός με κεφαλιά εκτός περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα.

Ο ίδιος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του στο 84’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μάρκους Μπεργκ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πέρασε στο παιχνίδι στο 70’ και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Πεντάρα η Αυστρία, επεισόδια και οριστική διακοπή στο Μαυροβούνιο-Ρωσία


Προκριματικά Euro: Με Ζλάταν η Σουηδία, οριστική διακοπή στο Μαυροβούνιο-Ρωσία (video)
Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στο Λίχτενστάιν η Αυστρία, η οποία κέρδισε με 5-0 στο Βαντούζ και παρέμεινε στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Πρωταγωνιστής των Αυστριακών ήταν ο Γιουνούζοβιτς, ο οποίος έδωσε τις ασίστ στα γκολ των Χάρνικ (14’) και Γιάνκο (16’), ενώ ο ίδιος κατάφερε να σκοράρει στο 74’. Στο 32’ ο Αλάμπα έχασε πέναλτι, αλλά ο ίδιος «έγραψε» το 3-0 στο 58’, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Αρναούτοβιτς.

Άσχημες εικόνες στο Μαυροβούνιο στον αγώνα με τη Ρωσία, με τον Ιγκόρ Ακινφέεφ να δέχεται καπνογόνο στο κεφάλι στο 1ο λεπτό και να αποχωρεί και τελικώς ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα στο 68’ (με το σκορ στο 0-0) μετά από βροχή αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ένταση ξεκίνησε μετά από λανθασμένο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ της Ρωσίας στο 67ο λεπτό. Ο Πόλεκσιτς απόκρουσε την εκτέλεση του Σιρόκοφ, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα, με οπαδούς να πετούν αντικείμενα στον γήπεδο.

Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, με την Ρωσία να αναμένεται να πάρει στα χαρτιά τη νίκη. Έτσι οι Ρώσοι θα βρεθούν στο -1 από την 2η θέση, ενώ το Μαυροβούνιο περιμένει βαριά τιμωρία και ουσιαστικά θα χάσει τις ελπίδες πρόκρισης.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Αυστρία 13
2. Σουηδία 9
3. Ρωσία 5 *
4. Μαυροβούνιο 5 *
5. Λιχτενστάιν 4
6. Μολδαβία 1

*αναμένεται η απόφαση της UEFA

Τα γκολ στο Μολδαβία-Σουηδία:




Τα γκολ στο Λιχτενστάιν - Αυστρία:




Όσα έγιναν στο Μαυροβούνιο-Ρωσία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.