Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όγδοη σερί νίκη για Βραζιλία (video)

Όγδοη σερί νίκη για Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 19:06
Την 8η σερί νίκη της πήρε απέναντι στη Χιλή η Βραζιλία, η οποία με γκολ του Φιρμίνο (71’) κέρδισε με 1-0 την αντίπαλο της σε φιλικό που διεξήχθη στο «Έμιρειτς» του Λονδίνου.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η Βραζιλία του Ντούγκα. Λίγες ημέρες μετά τη φιλική νίκη στο Παρίσι κόντρα στη Γαλλία, η «σελεσάο» κέρδισε με 1-0 τη Χιλή σε φιλικό που διεξήχθη στο Λονδίνο και έφτασε τις 8 σερί νίκες μετά το Μουντιάλ.

Το γκολ της νίκης για τους Βραζιλιάνους πέτυχε στο 71’ ο Φιρμίνο, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Μπράβο, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ντανίλο.

Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η Χιλή είχε φλύαρη υπεροχή καθώς δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Βραζιλίας. Στον αντίποδα, η «σελεσάο» απείλησε για πρώτη φορά στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, με τον Μπράβο να αποκρούει σε κόρνερ.

Έξι λεπτά μετά ο Ντάγκλας Κόστα σούταρε από πλεονεκτική θέση στην περιοχή, με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ. Στα άσχημα του πρώτου μέρους το πάτημα του Μεδέλ στο πόδι του Νεϊμάρ στο 25ο λεπτό, με τον άσο της Ίντερ να γλιτώνει την αποβολή.

Στην επανάληψη, ο Ντούγκα έριξε στο παιχνίδι τον Φιρμίνο και αυτός χάρισε στη Βραζιλία τη νίκη στο 71ο λεπτό. Μετά από τρομερή πάσα του Ντανίλο από το κέντρο, ο άσος της Χόφενχαιμ πέρασε τον Μπράβο και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σκοράροντας το 2ο γκολ του με το εθνόσημο.

Βραζιλία: Ζέφερσον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (76' Φιλίπε Λουίς), Σόουζα (60' Ελίας), Φερναντίνιο, Ντάγκλας Κόστα (62' Γουίλιαν), Κουτίνιο (60' Ρομπίνιο), Νεϊμάρ, Λουίζ Αντριάνο (60' Φιρμίνο).

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεντέλ, Χάρα, Αλμπορνός, Μένα (82' Μαρκ Γκονσάλες), Μιγιάρ (74' Κορνέχο), Αράνγκις, Βιντάλ (80' Εντουάρντο Βάργκας), Πάμπλο Ερνάντες, Αλέξις Σάντσες.

Το γκολ:




Το πάτημα του Μεδέλ στο πόδι του Νειμάρ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.