Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Ξέφυγαν Ρουμανία και Β. Ιρλανδία

Προκριματικά Euro: Ξέφυγαν Ρουμανία και Β. Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 21:01
Η Ρουμανία κέρδισε με 1-0 τα Νησιά Φερόε και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον όμιλο τη Εθνικής, ενώ η Β. Ιρλανδία επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας και ξέφυγε προσωρινά με +5 από την 3η θέση.

Εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες της Εθνικής για την κατάληψη μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων του 6ου ομίλου μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών. Ρουμανία και Β. Ιρλανδία κέρδισαν Ν. Φερόε (1-0) και Φινλανδία (2-1) αντίστοιχα και ξέφυγαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με την Ελλάδα να βρίσκεται –με παιχνίδι λιγότερο- στο -12 από την κορυφή και στο -11 από τη δεύτερη θέση.

Το γκολ της νίκης για τους Ρουμάνους πέτυχε στο 21ο λεπτό ο Κεσέρου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαξίμ. Η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου προτίμησε να διαφυλάξει το προβάδισμα, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με τη νίκη, η Ρουμανία έφτασε τους 13 βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή, ενώ σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ρατς του ΠΑΟΚ.

Σε απόσταση αναπνοής από του Ρουμάνους βρίσκεται η Β. Ιρλανδία, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Φινλανδία στο Μπέλφαστ.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο γκολ του Λάφερτι (33’, 38’). Στην επανάληψη η Φινλανδία πίεσε για να επιστρέψει στο ματς, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τέρμα του Σαντίκ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ρουμανία 13
2. Β. Ιρλανδία 12
3. Ουγγαρία 7 *
4. Φινλανδία 4
5. Νησιά Φερόε 3
6. Ελλάδα 1 *

*παιχνίδι λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.