Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Άνετες νίκες για Γερμανία, Σκωτία, κορυφή η Πολωνία (video)

Προκριματικά Euro: Άνετες νίκες για Γερμανία, Σκωτία, κορυφή η Πολωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 00:47
Η Γερμανία κέρδισε άνετα με 2-0 την Γεωργία στη Τιφλίδα και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Σκωτία, η οποία διέλυσε με 6-1 το Γιβραλτάρ. Μόνη στην κορυφή η Πολωνία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Ιρλανδία, χάνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, η Γερμανία επικράτησε με 2-0 της Γεωργίας στη Τιφλίδα και έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο.

Οι πρωταθλητές κόσμου είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησαν για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με δοκάρι του Ρόις. Μίλερ, Οζίλ και Ρόις είχαν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, ώσπου ο τελευταίος «έγραψε» το 1-0 στο 39’.

Πέντε λεπτά μετά ο Μίλερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ και «κλείδωσε» τη νίκη της Γερμανίας. Η ομάδα του Λεβ έριξε το ρυθμό της στην επανάληψη, ωστόσο συνέχισε να είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, με κορυφαία το δεύτερο δοκάρι του Ρόις στο 60’.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Γερμανία να παίρνει την 3η νίκη της στον όμιλο και να παραμένει στη 2η θέση με -1 από την κορυφή.

Εξάρα η Σκωτία, μόνη πρώτη η Πολωνία


Προκριματικά Euro: Άνετες νίκες για Γερμανία, Σκωτία, κορυφή η Πολωνία (video)
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ η Σκωτία, η οποία πήρε τη νίκη με 6-1 στη Γλασκώβη και ισοβαθμεί με τη Γερμανία στην 2η θέση του ομίλου.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Φλέτσερ (29’, 77’, 90’), ενώ Μαλόνι (18’ πεν., 34’ πεν.) και Νέισμιθ (36’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα των γηπεδούχων. Είδηση, το γκολ του Λι Κασκιάρο στο 20’, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Γιβραλτάρ σε επίσημη διοργάνωση.

Στην κορυφή του ομίλου ανέβηκε η Πολωνία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ιρλανδίας και βρίσκεται στο +1 από Γερμανία και Σκωτία.

Οι Πολωνοί πήραν το προβάδισμα στο 26’ με γκολ του Πέτσκο, ωστόσο ο Λονγκ ισοφάρισε στο 90+1’ για το τελικό 1-1, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην Ιρλανδία που βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Πολωνία 11
2. Γερμανία 10
3. Σκωτία 10
4. Ιρλανδία 8
5. Γεωργία 3
6. Γιβραλτάρ 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.