Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοβαρό τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς

Σοβαρό τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 13:41
Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν οι Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί σε ταξί προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ιταλία, όπου αγωνίζονται. Νεκρός ο ένας οδηγός, καλά στην υγεία τους οι ποδοσφαιριστές.

Το… χάρο με τα μάτια τους είδαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης! Οι τρεις διεθνείς δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή με προορισμό την Αθήνα καθώς έμειναν στη Βουδαπέστη προκειμένου να αναχωρήσουν σήμερα για την Ιταλία. Ωστόσο το ταξί που τους μετέφερε συγκρούστηκε με άλλο όχημα Ι.Χ και οι τρεις ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σοβαρό τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς
Οι παίκτες και ο οδηγός του ταξί είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο ο οδηγός του Ι.Χ έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αναμένεται πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας.

Ο Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ενώ ο Ταχτσίδης στο γόνατο όπου επίσης του έγιναν ράμματα. Μάλιστα, Φετφατζίδης και Μόρας είχαν χάσει τις αισθήσεις τους όταν τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βουδαπέστη, το ταξί που μετέφερε τους παίκτες από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο πέρασε από δρόμο που δεν είχε διαχωριστικό στη μέση, με αποτέλεσμα το διερχόμενο όχημα να πέσει πάνω στο ταξί που μετέφερε τους παίκτες. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και η αστυνομία της Βουδαπέστης έχει αποκλείσει τον δρόμο προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.