Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρόιφ: «Πονάνε τα μάτια μας με το ποδόσφαιρο της Ολλανδίας»

Κρόιφ: «Πονάνε τα μάτια μας με το ποδόσφαιρο της Ολλανδίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 23:26
Με σκληρά λόγια για το ποδόσφαιρο που παίζει η Ολλανδία στα προκριματικά του Euro μίλησε ο θρύλος των «οράνιε», Γιόχαν Κρόιφ.

Την κακή πορεία της Ολλανδίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιόχαν Κρόιφ. Οι «οράνιε» μετρούν εφτά βαθμούς σε σύνολο 5 αγώνων στα προκριματικά του Euro και έχουν χάσει αρκετό έδαφος για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά της Γαλλίας.

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές και το συντομότερο δυνατό γιατί με αυτό το ποδόσφαιρο πονάνε τα μάτια μας» δήλωσε στη «De Telegraaf» ο Κρόιφ και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε τίποτα καλό και αναρωτιέμαι πότε θα αφυπνιστούν», τόνισε ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Χίντινκ: «Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης»


Κρόιφ: «Πονάνε τα μάτια μας με το ποδόσφαιρο της Ολλανδίας»
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ολλανδική ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γκους Χίντινκ από τον πάγκο των «οράνιε». Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Φαν Χαάλ μετά το Μουντιάλ και η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν θυμίζει καθόλου αυτή που έφτασε μέχρι την 3η θέση στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης: «Δεν έχω το αίσθημα ότι πρόκειται να απολυθώ και συνεχίζω να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα…» δήλωσε ο Χίντινκ ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του Ρόμπεν αλλά και στη χρησιμοποίηση του Αφελάι:

«Εάν κάποιοι ορισμένοι παίκτες απουσιάζουν, πρέπει να καλύψεις τα κενά τους με άλλον τρόπο. Ο Αφελάι είναι διαφορετικού τύπου παίκτης από τον Ρόμπεν. Με όλο το σεβασμό, ο Αφελάι δεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Ρόμπεν είναι…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.