Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζαμπαρίνι: «Σε επαφές με Γιουβέντους για Ντιμπαλά»

Τζαμπαρίνι: «Σε επαφές με Γιουβέντους για Ντιμπαλά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 23:54
Την αποχώρηση του Πάουλο Ντιμπαλά από τη Παλέρμο το φετινό καλοκαίρι προανήγγειλε ο πρόεδρος της ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους για την παραχώρηση του παίκτη.

Η εξαιρετική σεζόν του Ντιμπαλά με τη φανέλα της Παλέρμο (12 γκολ και 7 ασίστ σε 27 παιχνίδια) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι προανήγγειλε την αποχώρηση του Αργεντινού άσου στο φινάλε της σεζόν: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πάουλο θα φύγει. Πράγματι, ψάχνουμε για νέο επιθετικό» δήλωσε ο Ζαμπαρίνι, ο οποίος σε ερώτηση για το αν ο παίκτης θα συνεχίσει στην Ιταλία, απάντησε:

«Είναι 50-50. Μετά το Πάσχα, θα υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος δουλεύει καλά για το μέλλον του παιδιού».

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Παλέρμο επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα για την παραχώρηση του Ντιμπαλά:

«Βρίσκομαι σε επαφές με τον Μαρότα. Ξέρω ότι ενδιαφέρεται αλλά θα πρέπει να βιαστεί γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες» δήλωσε ο Τζαμπαρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει μιλήσει και με τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις:

«Ο Ντε Λαουρέντις θα ήθελε τον παίκτη, όμως του είπα ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όχι όπως με την περίπτωση του Καβάνι (σ.σ Η Νάπολι είχε αποκτήσει τον Καβάνι από τη Πάλερμο το 2010 έναντι του ποσού των 17 εκατ. ευρώ)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.