Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξιτήριο ο «Φέτφα»

Εξιτήριο ο «Φέτφα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2015 00:10
Μετά τους Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη, εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο πήρε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα κατόπιν άδειας που πήρε από τη Κιέβο Βερόνα.

Όλα καλά με την υγεία του Γιάννη Φετφατζίδη, ύστερα από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη μαζί με τους Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Μετά τους δύο άσους της Βερόνα, εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε και ο «Φέτφα», ο οποίος βρισκόταν υπό 12ώρη παρακολούθηση μετά το χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι. Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή στην Βουδαπέστη και θα διανυκτερεύσει μαζί με τους δύο συμπαίκτες του.

Σε αντίθεση ωστόσο με τους Ταχτσίδη και Μόρα, που θα επιστρέψουν στην Ιταλία, ο Φετφτατζίδης αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη για την Αθήνα, κατόπιν άδειας που εξασφάλισε ο Γιώργος Καραγκούνης από την Κιέβο. Ο Έλληνας άσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.