Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2015 19:00
Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Βαλένθια, ωστόσο με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε του αγώνα, πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με +5 από τη 2η Ρεάλ. Σουάρες (1’) και Μέσι (90+4’) τα γκολ, χαμένο πέναλτι και δοκάρι στο πρώτο μέρος για τις «νυχτερίδες».

Λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο στην έδρα της Παρί, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 τη μαχητική Βαλένθια στο «Καμπ Νου» και ετοιμάζεται να «σφραγίσει» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στη ρεβάνς με τους «πρωτευουσιάνους».

Σουάρες (1’) και Μέσι (90+4’) τα γκολ της αναμέτρησης, με τον Αργεντινό να φτάνει τα 400 τέρματα με τη φανέλα των Καταλανών. Μεγάλη εμφάνιση για τη Βαλένθια στο πρώτο μέρος, με τις «νυχτερίδες» να είχαν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να βρίσκει δίχτυα πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού παιχνιδιού, φτάνοντας τα 12 γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Η Βαλένθια πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 3ο λεπτό το σουτ του Ροντρίγκο πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ έξι λεπτά μετά ο Ισπανός κέρδισε πέναλτι από τον Πικέ, όμως ο Μπράβο απέκρουσε την εκτέλεση του Παρέχο.

Η ομάδα του Νούνο είχε μονίμως την μπάλα και πίεζε για το 1-1, έχοντας νέα ευκαιρία στο 18’ με προβολή του Αλκάθερ, ενώ ο ίδιος σημάδεψε το δοκάρι του Μπράβο στο 32ο λεπτό. Η μοναδική ευκαιρία της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ σημειώθηκε στο 40’, με τον Μέσι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η είσοδος του Ράκιτιτς στην επανάληψη βοήθησε σημαντικά την Μπαρτσελόνα, η οποία βελτίωσε αισθητά την εικόνα της και δεν επέτρεψε στη Βαλένθια να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Μάλιστα στο 64’ οι «μπλαουγκράνα» είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι για το 2-0, ενώ στον αντίποδα η Βαλένθια απείλησε στο 75’ με σουτ του Ροντρίγκο το οποίο έδιωξε ο Μπράβο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «νυχτερίδες» δεν κατάφεραν να απειλήσουν και στις καθυστερήσεις ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας το 400ο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.