Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό με Αλέξις (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό με Αλέξις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2015 22:49
Με τον Αλέξις Σάντσες να πετυχαίνει δύο γκολ (39’, 105’), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Ρέντινγκ στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη φορά και 19η στην ιστορία της.

Έτοιμη να σηκώσει το Κύπελλο Αγγλίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν με 2-1 (1-1 κ.δ) τη Ρέντινγκ στον ημιτελικό του «Γουέμπλει» και εξασφάλισαν την πρόκριση για τον τελικό της 30 Μαΐου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Λίβερπουλ ή την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο ο γκολκίπερ της Ρέντινγκ, Φεντερίτσι κρατούσε «όρθια» την ομάδα του, αποκρούοντας τις προσπάθειες των Γουέλμπεκ, Σάντσες και Μερτεσάκερ.

Ωστόσο στο 38’ ο Σάντσες κατάφερε να νικήσει τον Αυστραλιανό πορτιέρο, ανοίγοντας το σκορ για την Άρσεναλ μετά από ασίστ του Οζίλ. Η απάντηση της Ρέντινγκ ήρθε στο 54’, με τον ΜακΚλίρι να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από λάθος αντίδραση του Σέζνι.

Η Άρσεναλ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 70’, με τον Φεντερίτσι να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Γκάμπριελ, ενώ τρία λεπτά μετά ο αμυντικός της Άρσεναλ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 83’ ο Σέζνι απόκρουσε το μακρινό σουτ του Τσαλόμπα και ένα λεπτό μετά ο Ράμσεϊ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του εξουδετερωμένου Φεντερίτσι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Σάντσες έδωσε ξανά τη λύση για την ομάδα του. Μετά από πάσα του Οζίλ στο 105’, ο Χιλιανός μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τον Φεντερίτσι να χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Άρσεναλ να προκρίνεται σε τελικό για 19η φορά και θα διεκδικήσει απέναντι σε Λίβερπουλ ή Άστον Βίλα το 12ο Κύπελλο της ιστορίας της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.