Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Σούπερ Λιγκ: Απόδραση με Κάτσε

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση με Κάτσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 00:09
Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κάτσε (83’), ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Κέρκυρας και πέρασε προσωρινά στη 2η θέση με +1 από τον Παναθηναϊκό. Αποβλήθηκε στο 65’ ο Ρατς.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έμεινε από το 65’ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ρατς, ωστόσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε (83’), κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Κέρκυρας και να προσπεράσει προσωρινά τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 16’ και άνηκε στον ΠΑΟΚ, με τον Καρντόσο να κάνει το λάθος, τον Περέιρα να δίνει στον Μακ, ωστόσο ο παίκτης Κέρκυρας διόρθωσε το λάθος του, διώχνοντας σωτήρια με προβολή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 22΄με τον Ιτάντζ να αποκρούει με υπερένταση την κεφαλιά του Μαρκόφσκι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε κοντά στο γκολ στο 34’, με τον Περέιρα να βγαίνει απέναντι στον Κουτζαβασίλη, ωστόσο το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό και στο 42’ η Κέρκυρα φώναξε δίκαια για πέναλτι για χέρι του Βίτορ στην περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε έχοντας την κατοχή στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να απειλήσει και μετά το 55’ η Κέρκυρα άρχισε να κερδίζει μέτρα. Οι «Φαίακες» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 62’, με τον Ιτάντζ να απομακρύνει σε κόρνερ το φάουλ του Κόντου και στη συνέχεια ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε «όχι» και σε σουτ του Χαβίτο.

Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Γεωργιάδη έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο Ρατς ανέτρεψε τον Χαβίτο και είδε σωστά δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 83’ ο Κάτσε πέτυχε το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.