Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σταμάτησε το σερί της Λάτσιο η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Σταμάτησε το σερί της Λάτσιο η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 03:01
Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο στο Τορίνο, σταμάτησε το νικηφόρο σερί των «λατσιάλι» και ξέφυγε με +15 πριν το παιχνίδι με την Μονακό στο Πριγκιπάτο. Τέβες (17’) και Μπονούτσι (28’) τα γκολ.

Με δύο τέρμα πριν το πρώτο ημίωρο, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο, που προέρχονταν από 8 σερί νίκες, και μπορεί πλέον να σκέφτεται τη ρεβάνς με την Μονακό στο Πριγκιπάτο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «Γηραιά Κυρία» κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με το 18ο γκολ του Τέβες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μετά από κεφαλιά του Βιδάλ, ο Τέβες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έγραψε» το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Η Λάτσιο είχε καλή στιγμή στο 15’ με σουτ του Κλόζε και τρία λεπτά μετά η Γιουβέντους πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μπονούτσι, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το κέντρο, έφτασε ανενόχλητος μέχρι το ύψος της περιοχής και νίκησε με σουτ τον Μαρκέτι.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους έδωσε χώρο στην Λάτσιο, ωστόσο οι «λατσιάλι» δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Η ομάδα του Πιόλι απείλησε στο 66’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καντρέβα, αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε, όπως και το μακρινό σουτ του Μπίλια, κρατώντας το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Ο Αλέγκρι αντικατέστησε τους Πίρλο και Βιδάλ προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» ενώ στο 89’ η Λάτσιο έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κατάλντι για φάουλ στον Τέβες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.