Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τούχελ στον πάγκο της Ντόρτμουντ!

Ο Τούχελ στον πάγκο της Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 14:58
Ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργεν Κλοπ στον πάγκο της Ντόρτμουντ όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί στο φινάλε της σεζόν.

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε μόλις λίγες ημέρες για να βρει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ και αυτός θα είναι ο πρώην τεχνικός της Μάιντς, Τόμας Τούχελ.

Ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα παρουσιαστεί μετά το φινάλε της σεζόν, όταν θα αποτελέσει παρελθόν ο Κλοπ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση και ο προπονητής δεν θα κάνουν δηλώσεις για τη συνεργασία τους μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο Τούχελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2000 αναλαμβάνοντας την ομάδα Νέων της Στουτγκάρδης και στη συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες της Άουγκσμπουργκ. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Μάιντς τον Αύγουστο του 2009, όταν ο γερμανικός σύλλογος είχε επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα στην πρώτη του σεζόν χαρακτηρίστηκε από τα γερμανικά Μέσα ως ο νέος Κλοπ μετά τη νίκη της Μάιντς με 2-1 απέναντι στην Μπάγερν του Λουίς Φαν Χάαλ. Τη σεζόν 2010-11 οδήγησε την Μάιντς στην 5η θέση και την περασμένη χρονιά την έβγαλε ξανά στην Ευρώπη μέσω της 7ης θέσης. Ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα τον Μάιο του 2014 και το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε πολύ κοντά στο Αμβούργο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.