Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστεύει στην παραμονή του Ντε Χέα ο Φαν Χαάλ

Πιστεύει στην παραμονή του Ντε Χέα ο Φαν Χαάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2015 19:13
Αισιόδοξος πως ο Νταβιντ Ντε Χέα θα μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Βίκτορ Βαλντές.

Παρά τα σενάρια που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ, ο Λουίς Φαν Χαάλ δήλωσε αισιόδοξος πως ο Ισπανός πορτιέρο θα μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα θα μείνει στην Γιουνάιτεντ» δήλωσε ο Λουίς Φαν Χαάλ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του: «Προπονήθηκε μόνο με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και γι’ αυτό θέλω να περιμένω μια ακόμα μέρα γιατί θέλω να παίξει απέναντι στη Χαλ».

Για το αν κρίνει ότι ο Βίκτορ Βαλντές είναι ικανός για να αντικαταστήσει τον Ντε Χέα, ο Ολλανδός απάντησε: «Εάν δεν ήταν καλός για το επίπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα ήταν εδώ. Πρώτα θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Ντε Χέα και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε για άλλα πράγματα».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Ρούνεϊ και το αν θα χρησιμοποιήσει βασικούς κόντρα στη Χαλ που παλεύει για τη σωτηρία: «Ο Ρούνεϊ είναι διαθέσιμος. Είναι ο αρχηγός, επομένως, θα αγωνιστεί κανονικά.
Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τη Χαλ όπως όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να το κάνουμε αυτό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Πρέπει να χρησιμοποιήσω τους καλύτερους παίκτες
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.