Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντσίνι: «Ο Φεκίρ θα βοηθούσε την Ίντερ»

Μαντσίνι: «Ο Φεκίρ θα βοηθούσε την Ίντερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2015 20:11
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ναμπίλ Φεκίρ μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος παραδέχτηκε πως θα ήταν ένας χρήσιμος παίκτης για την Ίντερ. Τι είπε για μεταγραφές, Χαντάνοβιτς και για το ματς με τη Τζένοα.

Το εγκώμιο του Ναμπίλ Φεκίρ έπλεξε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όταν ρωτήθηκε για το αν η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, δηλώνοντας απλώς πως ο μεσοεπιθετικός της Λιόν θα ήταν ένας χρήσιμος παίκτης για την ομάδα του:

«Είναι ένας νέος ποιοτικός παίκτης. Τα έχει πάει πολύ καλά στην πρώτη του σεζόν στη Γαλιά. Θα ήταν χρήσιμος για μας, αλλά είναι παίκτης της Λιόν και δεν νομίζω ότι θα τον αφήσουν να φύγει με μικρό αντίτιμο», δήλωσε ο Μαντσίνι και πρόσθεσε:

«Χρειαζόμαστε παίκτες με ποιότητα. Αυτού του είδους οι παίκτες μπορούν να δώσουν στην ομάδα αυτό που της λείπει. Εάν φέρουμε παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, θα βελτιωθούμε σημαντικά. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε. Δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκα εάν δεν είμαστε 100% σίγουροι. Ψάχνουμε για έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς με υψηλή προοπτική. Ο πρόεδρος είναι εδώ για να χτίσει μια μεγάλη ομάδα».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χαντάνοβιτς, ανέφερε: «Έχουμε δύο πολύ καλούς νέους τερματοφύλακες. Ελπίζουμε ο Χαντάνοβιτς να μείνει μαζί μας, όμως εάν αποχωρήσει, θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός καλού και έμπειρου τερματοφύλακα».

«Παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για την Ευρώπη»

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Τζένοα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε πως η ομάδα του θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια, όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εάν κερδίσουμε και η Σαμπντόρια δεν πάρει τη νίκη, θα είμαστε σε καλή θέση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και ελπίζουμε οι άλλες ομάδες να πετάξουν βαθμούς. Υπάρχουν πιθανότητες. Είναι η τελευταία μας ελπίδα. Δεν θα είναι εύκολο γιατί η Τζένοα βρίσκεται σε καλή κατάσταση», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένοα, που βρίσκεται στην 6η θέση, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την UEFA για να παίξει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη αφού το «Λουίτζι Φεράρις» κρίθηκε ακατάλληλο και ο σύλλογος δεν είχε δηλώσει άλλο γήπεδο ως έδρα.

Οι Γενοβέζοι κατέθεσαν έφεση και εφόσον δεν δικαιωθούν, τότε δεν θα παίξουν στην Ευρώπη αν τερματίσουν στην 6η θέση. Αυτό σημαίνει πως μία εκ των Σαμπντόρια, Ίντερ και Τορίνο θα πάρουν τη θέση της. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στο -4 από την 6η Τζένοα και στο -2 από την 7η Σαμπντόρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.