Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Περιμένω να μείνει ο Στέρλινγκ»

Ρότζερς: «Περιμένω να μείνει ο Στέρλινγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2015 01:00
Αισιόδοξος για την παραμονή του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, διαψεύδοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Άγγλο άσο.

Παρότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φέρνουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο νεαρός άσος θα παραμείνει στους «κόκκινους».

Ο ατζέντης του 20χρονου είχε προκαλέσει με πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέροντας πως ο πελάτης του δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ακόμα και αν αυτό του παρέχει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 1 εκατ. ευρώ! Μάλιστα ο σύλλογος αντέδρασε σε αυτές τις δηλώσεις, ακυρώνοντας το ραντεβού που είχε με τον ποδοσφαιριστή.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν τη Λίβερπουλ να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο, ο Ρότζερς δήλωσε πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στο φινάλε της σεζόν, ενώ διέψευσε πως υπάρχει προσωπικό πρόβλημα με τον Στέρλινγκ:

«Ο Ραχιμ έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο του και σε αυτό το διάστημα περιμένω να συνεχίσει να συμπεριφέρεται άψογα, όπως ο ίδιος έχει κάνει μέχρι τώρα. Δεν τον βλέπω δυσαρεστημένο. Ο εκπρόσωπος του ξεκαθάρισε ότι θέλει να υπάρξουν συζητήσεις στο φινάλε της σεζόν, επομένως, εμείς συγκεντρωνόμαστε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν συζητήσεις το καλοκαίρι.

Θέλουμε να διευθετήσουμε την κατάσταση με το συμβόλαιο του, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση μου απέναντί του. Δεν υπάρχει πρόβλημα, η σχέση μου μαζί του δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που έχει βελτιωθεί πολύ στις τρεις τελευταίες σεζόν και ελπίζουμε να συνεχίσει εδώ την εξέλιξή του
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.