Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Μπρούιν: «Δεν θα επιστρέψω στην Τσέλσι, όσο είναι εκεί ο Μουρίνιο»

Ντε Μπρούιν: «Δεν θα επιστρέψω στην Τσέλσι, όσο είναι εκεί ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2015 19:51
Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τσέλσι απέκλεισε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά στους «μπλε», όσο βρίσκεται εκεί ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Πρόθυμος να επιστρέψει στην Αγγλία δήλωσε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα επιστρέψω στην Τσέλσι όσο βρίσκεται εκεί ο Μουρίνιο. Όμως δε φοβάμαι να παίξω ξανά στην Αγγλία ή να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Ισπανία. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω εκεί» δήλωσε ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 28 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τη Βόλφσμπουργκ να εξασφαλίσει θέση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζονταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και τελικώς ο σύλλογος αποφάσισε να τον πουλήσει στην Βόλφσμπουργκ τον Φεβρουάριο του 2014. Μάλιστα ο ίδιος είχε ισχυριστεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του εξήγησε ποτέ γιατί δεν του έδινε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.