Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποφασίζει την Τετάρτη ο Αντσελότι για Μίλαν

Αποφασίζει την Τετάρτη ο Αντσελότι για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2015 20:37
Αντριάνο Γκαλιάνι και Κάρλο Αντσελότι συναντήθηκαν ξανά και ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως θα αποφασίσει μέχρι την Τετάρτη αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Μίλαν ή διακοπές; Αυτό είναι το δίλλημα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε πως θα ανακοινώσει την απόφαση του την ερχόμενη Τετάρτη:

«Πάντα είναι καλή η συζήτηση με τον Γκαλιάνι. Θα αποφασίσουμε στις 3 Ιουνίου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω για ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στο επίσημο κανάλι της Μίλαν.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει στο Βανκούβερ για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και σκέφτεται να ξεκουραστεί για ένα χρόνο, μένοντας μακριά από το ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε πως οι πιθανότητες για τον Αντσελότι είναι 50-50, αν και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα μπορέσει να αποσπάσει το «ναι» του Ιταλού τεχνικού:

«Ο Κάρλο σκέφτεται να κάνει ένα διάλλειμα από το ποδόσφαιρο, όμως ελπίσω να τον πείσω να δεχτεί την πρόταση μας. Θα το σκεφτεί για μερικές μέρες ακόμα. Μου είπε πως υπάρχουν 50% πιθανότητες. Θα μιλήσουμε ξανά την Τετάρτη. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά θα δούμε τι θα πει την Τετάρτη» δήλωσε ο Γκαλιάνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.