Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Αμβούργο και Καρλσρούη

Μπουντεσλίγκα: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Αμβούργο και Καρλσρούη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2015 00:40
Αμβούργο και Καρλσρούη έμειναν στο 1-1 στην «Ίμτεχ Αρένα» και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Δευτέρας, όπου οι «δεινόσαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το σκορ προκειμένου να μην υποβιβαστούν!

Το Αμβούργο είναι η μοναδική ομάδα με συνεχή παρουσία στην Μπουντεσλίγκα, όμως η Καρλσρούη δείχνει ικανή να σταματήσει το περίφημο ρολόι στην «Ίμτεχ Αρένα», που μετρά τα χρόνια, τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα συνεχούς παρουσίας των «δεινοσαύρων» στην πρώτη κατηγορία.

Το πρώτο παιχνίδι μπαράζ των δύο ομάδων στην «Ίμτεχ Αρένα» έληξε ισόπαλο 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Δευτέρας στο «Γουάιλντ Παρκ Στάντιον».

Η Καρλσρούη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ του Χένινγκς, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Αμβούργου! Το γκολ αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί.

Η ομάδα του Λαμπαντία απείλησε μόλις δύο φορές με σουτ του Λασόγκα (42’, 43’), ενώ η Καρλσρούη είχε καλές στιγμές με τους Ναζάροβ (17'), Γκούλντε (26') και Γκόρντον (29'). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 52’ έχοντας διπλό οριζόντιο δοκάρι με τους Τόρες και Ναζάροβ.

Αφού γλίτωσε, το Αμβούργο ανέβασε ρυθμούς και στο 73’ έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Ιλίσεβιτς. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, όπου η Καρλσρούη έχει το προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.