Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Γουόλκοτ και Καθόρλα η Άρσεναλ

«Έδεσε» Γουόλκοτ και Καθόρλα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2015 15:27
Νέα πολυετή συμβόλαιο με την Άρσεναλ υπέγραψαν οι Θίο Γουόλκοτ και Σάντι Καθόρλα, με τον πρώτο να γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.

Την επέκταση της συνεργασίας με τους Θίο Γουόλκοτ και Σάντι Καθρόλα ανακοίνωσε η Άρσεναλ, ανανεώνοντας τα συμβόλαια δύο εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών της.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το συμβόλαιο του Γουόλκοτ είναι τετραετές και ο Άγγλος άσος θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές σχεδόν 200 χιλιάδων ευρώ.

Αντίθετα το συμβόλαιο του Καθόρλα δεν έγινε γνωστό, αν και κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που επεκτείναμε τα συμβόλαια του Καθόρλα και του Γουόλκοτ. Και οι δύο είναι παίκτες κορυφαίας ποιότητας, που είναι σημαντικοί στην ομάδα μας. Εκτός από τη σημαντική συνεισφορά στο γήπεδο, έχουν και οι δύο μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ δημοφιλείς στο γήπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ανανέωσαν και οι δύο τα συμβόλαιά τους, καθώς προσφέρουν στην ομάδα μας περαιτέρω σταθερότητα στην ποιότητά μας», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Αρσέν Βενγκέρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.