Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιντέγε: «Να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό»

Ιντέγε: «Να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2015 19:04
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του και έθεσε στόχο να πετύχει πολλά γκολ για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε στον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ο διεθνής άσος δήλωσε ανυπόμονος για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και έθεσε στόχο να σκοράρει αρκετά γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα», στην συνέχεια είπε:

«Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!»

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.