Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «πλήγωσε» την Κύπρο, με ανατροπή το Βέλγιο (video)

Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «πλήγωσε» την Κύπρο, με ανατροπή το Βέλγιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2015 00:28
Με γκολ του Μπέιλ στο 82’, η Ουαλία κέρδισε με 1-0 την Κύπρο στο «ΓΣΠ» και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Euro 2016. Με ανατροπή το Βέλγιο κόντρα Βοσνία (3-1), στο +3 από την Κύπρο το Ισραήλ, 4-0 την Ανδόρα.

Η Κύπρος έβαλε δύσκολα στην Ουαλία, όμως οι Βρετανοί έφυγαν με τη νίκη (1-0) από το «ΓΣΠ» και βρίσκονται μια νίκη μακριά από την ιστορική πρόκριση στα τελικά του Euro 2016.

Οι Κύπριοι γλίτωσαν το γκολ στο ξεκίνημα του ματς χάρη σε διπλή σπουδαία επέμβαση του Γιωργαλλίδη, σε σουτ των Μπέιλ και Τέιλορ, και στη συνέχεια περιόρισαν στο ελάχιστο τις επιθετικές προσπάθειες των Ουαλών.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έπαιρνε εξαιρετικό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει σημαντικά τους φιλοξενούμενους. Τη λύση για τους Ουαλούς έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά στο 82’, γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Βρετανίας.

Με ανατροπή το Βέλγιο, επίδειξη δύναμης έκανε το Ισραήλ


Προκριματικά Euro: Ο Μπέιλ «πλήγωσε» την Κύπρο, με ανατροπή το Βέλγιο (video)
Η Βοσνία κατάφερε να προηγηθεί στις Βρυξέλλες κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την ανατροπή (3-1) και διατηρήθηκαν στην 2η θέση που δίνει απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016.

Ο Τζέκο άνοιξε το σκορ στο 16’ δίνοντας το προβάδισμα στην Βοσνία, όμως ο Φελαινί ισοφάρισε σε 1-1 στο 23’, μετά από ασίστ του Ντε Μπρούιν, φτάνοντας τα 4 γκολ στα προκριματικά.

Ο Ντε Μπρούιν πήρε τη… σκυτάλη, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 43’ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αζάρ με εύστοχο πέναλτι στο 78’.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 και ουσιαστικά θα αποτελέσουν τους δύο μεγάλους αντιπάλους της «γαλανόλευκης» για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Ισραήλ κέρδισε άνετα με 4-0 την Ανδόρα και ξέφυγε με +3 από την Κύπρο στην 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 17
2. Βέλγιο 14
-----------------------
3. Ισραήλ 12
-----------------------
4. Κύπρος 9
5. Βοσνία 8
6. Ανδόρα 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.