Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τραυματίστηκε και επιστρέφει στο Μόναχο ο Ρόμπεν

Τραυματίστηκε και επιστρέφει στο Μόναχο ο Ρόμπεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2015 01:36
Ο Άριεν Ρόμπεν αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Ισλανδία και θα επιστρέψει στο Μόναχο για ιατρικές εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ενισχύσει τους «οράνιε» στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Τουρκία για την 3η θέση του 1ου ομίλου.

Η Ολλανδία ηττήθηκε με 1-0 από την Ισλανδία στο Άμστερνταμ και κινδυνεύει να μην προκριθεί στα τελικά του Euro 2016, αφού βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις +1 από την 4η Τουρκία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/9) στο Ικόνιο.

Σ’ αυτή της την προσπάθεια ο Ντάνι Μπλιντ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός άσος αποχώρησε στο 31ο λεπτό με πόνους στη βουβωνική χώρα και ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στο Μόναχο για ιατρικές εξετάσεις:

«Αισθανόμουνα πολύ καλά, όμως μετά από κάποια χτυπήματα, ένιωσα ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Θα επιστρέψω στο Μόναχο και δεν θα παίξω κόντρα στην Τουρκία» δήλωσε σε ολλανδικά Μέσα ο Ρόμπεν.

Ο Ολλανδός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 16 του μήνα για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.