Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Μεξικό το πρώτο «Μουντιάλ Θρύλων»

Στο Μεξικό το πρώτο «Μουντιάλ Θρύλων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2015 15:21
Είναι πλέον οριστικό! Το Μεξικό θα διοργανώσει το πρώτο «Μουντιάλ Θρύλων», το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2017. Δείτε ποιες ομάδες συμμετέχουν αλλά και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Η ιδέα διεξαγωγής Παγκοσμίου Κυπέλλου με παλαίμαχους θρύλους του ποδοσφαίρου παίρνει σάρκα και οστά. Όπως ανακοινώθηκε, το Μεξικό θα φιλοξενήσει το πρώτο «Μουντιάλ Θρύλων» τον Ιανουάριο του 2017, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων.

Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Νότια Αφρική θα συμμετάσχουν στη πρώτη διοργάνωση, η οποία θα έχει τρεις ομίλους αποτελούμενους από τέσσερις ομάδες.

Στις ομάδες θα συμμετέχουν παίκτες από 35 έως 45 ετών και παρότι η αρχική σκέψη ήταν το τουρνουά να είναι οχτώ εναντίον οχτώ, τελικά θα γίνει κανονικά 11 εναντίον 11. Η διοργάνωση ενδέχεται να διεξάγεται ανά δύο χρόνια, σε διαφορετική χώρα και διαφορετική ήπειρο κάθε φορά, ενώ η διάρκεια των αγώνων θα είναι 60 λεπτά.

Μάλιστα, οι διοργανωτές αναμένεται να προσφέρουν πλουσιοπάροχες αμοιβές στους παίκτες για τη συμμετοχή τους, ώστε να προσελκύσουν τα μεγάλα ονόματα. Μάλιστα, η αμοιβή του κάθε παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται μεταξύ 9.000 - 13.500 ευρώ ανά μέρα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.