Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Στα τελικά η Πορτογαλία, σοκ για Αλβανία

Προκριματικά Euro: Στα τελικά η Πορτογαλία, σοκ για Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2015 01:03
Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος κέρδισε με 1-0 την Δανία και «σφράγισε» την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016 ως πρώτη του ομίλου. Σοκ στις καθυστερήσεις για Αλβανία, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Σερβία και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην Αρμενία για να τερματίσει στην 2η θέση.

Με το… αγαπημένο 1-0 του Φερνάντο Σάντος, η Πορτογαλία κέρδισε την Δανία στην Μπράγκα και προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου στα τελικά της Γαλλίας.

Οι Ίβηρες χρειάζονταν και την ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ωστόσο έπαιξαν επιθετικά και πήραν τη νίκη χάρη σε εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα του Μουτίνιο στο 66ο λεπτό.

Η Πορτογαλία έφτασε τους 18 βαθμούς και δεν χάνει την πρώτη θέση, ενώ από την άλλη η Δανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και κινδυνεύει να υποχωρήσει στην 3η θέση, όντας στο +1 από την Αλβανία.

Σοκ στις καθυστερήσεις για Αλβανία


Προκριματικά Euro: Στα τελικά η Πορτογαλία, σοκ για Αλβανία
Η Αλβανία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Σερβία, χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο θα πάει Euro αν κερδίσει στην Αρμενία την τελευταία αγωνιστική.

Η Σερβία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 21’ με τον Ιβάνοβιτς και στο 36’ βρήκε δίχτυα με τον Λιάιτς, ωστόσο ο Ριτσόλι ακύρωσε σωστά το γκολ διότι ο Τόσιτς έκανε επιθετικό φάουλ στον Μπερίσα.

Η Αλβανία είχε καλή στιγμή στο 53’ με άστοχο σουτ του Τσάνα και στο 76’ «άγγιξε» το 1-0, όμως ο Στόικοβιτς είπε «όχι» στον Τσικαλέσι. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και στις καθυστερήσεις δέχτηκαν δύο γκολ από τους Κολάροφ (90+1’) και Λιάιτς (90+4’).

Πλέον, η Αλβανία βρίσκεται στο -1 από την 2η Δανία (που έχει ρεπό) και χρειάζεται μόνο νίκη στην έδρα της Αρμενίας την τελευταία αγωνιστική, για να πάρει την πρόκριση (οι Δανοί ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας)

Η βαθμολογία του ομίλου


1. Πορτογαλία 18
2. Δανία 12 (8 αγ.)
3. Αλβανία 11
4. Σερβία 4
5. Αρμενία 2




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.