Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με Γκριεζμάν η Ατλέτικο, γλίτωσε το κάζο η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με Γκριεζμάν η Ατλέτικο, γλίτωσε το κάζο η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 01:04
Με δύο γκολ του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Γαλατασαράϊ και θα παίξει την πρώτη θέση του ομίλου στην Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα, που ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Αστάνα.

Η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 της Γαλατά στην Μαδρίτη και έπιασε την Μπενφίκα στην κορυφή του ομίλου, υστερώντας όμως στην ισοβαθμία με τους «αετούς».

Πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Γκριεζμάν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (13’ κεφαλιά, 65’ πλασέ), μετά από ισάριθμες ασίστ του Γκάμπι. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα παίξει για την πρωτιά στην έδρα της Μπενφίκα, που έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Στον αντίποδα, η Γαλατασαράι δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την Ατλέτικο και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Αστάνα στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να «κλειδώσει» την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Καζάκοι βρίσκονται στο -1 από τους Τούρκους μετά την ισοπαλία 2-2 που απέσπασαν στην έδρα τους απέναντι στην Μπενφίκα.

Τουμασί (19’) και Άντισιτς (31’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αστάνα, ωστόσο η Μπενφίκα αντέδρασε και γλίτωσε το κάζο, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 με δύο τέρματα του Χιμένεθ (40’, 72’).

Η βαθμολογία:


1. Μπενφίκα 10
2. Ατλέτικο 10
3. Γαλατά 4
4. Αστάνα 3

Τελευταία αγωνιστική (8/2): Μπενφίκα – Ατλέτικο, Γαλατάσαράι - Αστάνα




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.