Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2015 19:07
Η Ρεάλ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση, ωστόσο πέρασε με 2-0 από την Εϊμπάρ χάρη στα γκολ των Μπέιλ (43’) και Ρονάλντο (82’ πεν.).

Στο πρώτο της παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Εϊμπάρ, μειώνοντας ξανά στο -6 τη διαφορά από την κορυφή.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν απογοητευτική στο πρώτο μέρος και απείλησε ελάχιστα την Εϊμπάρ, έχοντας μόλις μια καλή στιγμή με χαμένο τετ-α-τετ του Ρονάλντο (15’). Ωστόσο, στο 43’ ο Μόντριτς βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Μπέιλ και ο Ουαλός κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά από τρεις μήνες.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος. Η Ρεάλ είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και η μοναδική της ευκαιρία ήρθε στο 71’ με τον Ρονάλντο να αστοχεί ξανά σε τετ-α-τετ. Από την άλλη, η Εϊμπάρ δεν μπορούσε να ανησυχήσει τη «βασίλισσα» και στο 82’ ο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εύστοχο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λούκας Βάθκεθ.

Με αυτό το γκολ, ο Πορτογάλος έφτασε τα 234 τέρματα στην Πριμέρα και έγινε 3ος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος (1ος Μέσι με 289, 2ος Θάρα με 253). Παράλληλα έφτασε τα 318 σε επίπεδο πρωταθλήματος (Πρέμιερ Λίγκ & Πριμέρα) και έγινε 3ος στην ιστορία των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων (1ος με 366 ο Τζίμι Γκριβς, 2ος με 365 ο Γκερντ Μίλερ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.