Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2015 22:10
Με δύο γκολ του Φορτούνη (το πρώτο με τραβηγμένο πέναλτι), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο Καραϊσκάκη και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Μπούκοβι με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Αστέρα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, ωστόσο πήρε τη νίκη με 3-1 και έκανε το 11x11, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε από νωρίς, έχοντας καλή στιγμή στο 2’ με δυνατό σουτ του Κασάμι (απομάκρυνε ο Μπαντής). Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Αστέρα μπλόκαρε το σουτ του Ντουρμάζ, ενώ στo 11’ το σουτ του Σουηδού έφυγε λίγο άουτ.

Ο Αστέρας ισορρόπησε στη συνέχεια, έκλεισε καλά τους χώρους και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.. Στο 20ό λεπτό, ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο, ενώ στο 25’ ο Ντα Κόστα έκοψε σωτήρια τον Φερνάντεζ, που ήταν έτοιμος να σουτάρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 31’ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη φάση, αφού ο Ιντέγε δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Αστέρας μπλόκαρε τους «ερυθρόλευκους» και δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι το ημίχρονο αν και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμά του Κασάμι από τον Γκοιάν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ελβετός μέσος έδωσε τη θέση του στον Φουστέρ, ο οποίος έκανε επανεμφάνιση μετά από 2,5 μήνες. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και πίεζε για το 1-0, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντουρμάζ. Στο 52’ ο Σουηδός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαντή σε τετ-α-τετ ενώ στο 70’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δύο λεπτά μετά έγινε η φάση του αγώνα, με τον Κύζα να σφυρίζει πέναλτι σε πτώση του Μιλιβόγεβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, ύστερα από μονομαχία με τον Κουρμπέλη. Η απόφαση του διαιτητή ήταν τραβηγμένη και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες του Αστέρα.

Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0. Τα πράγματα έγιναν αμέσως πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβρισκε περισσότερους χώρους και στο 80’ πέτυχε δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή. Έξι λεπτά μετά ο Ιντέγε έβαλε το… κερασάκι, «γράφοντας» το 3-0 με σουτ εντός περιοχής.

Ο Αστέρας μείωσε απλώς στο φινάλε με τον Γιάννου, παρότι ο Ρομπέρτο απέκρουσε αρχικά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Έλληνας επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.